avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa imi fac PFA fara a-mi afecta pensia de boala de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa imi fac PFA fara a-mi afecta pensia de boala de invaliditate ...

Pot sa imi fac PFA fara a-mi afecta pensia de boala de invaliditate de grad III cu drept de munca de 4 ore,adica daca imi pot face PFA fara sa mi se ia pensia de boala?Astept va rog raspuns ,mii de multumiri anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Alina-65, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina-65 , utilizator 12:34, 13 Octombrie 2025
CNPP spune:
!!!! Noutate introdusă de Legea nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii

Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.
Sursa:
[ link extern ]
Multumesc mult pentru raspuns! Domnul Isus sa va binecuvanteze!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl persoană cu handicap de grad i și pensie Elena28alexa Elena28alexa Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL? (vezi toată discuția)
Suspendare pensie invaliditate. exista posibilitatea legala de ... Costea Mihai Costea Mihai Suspendare pensie invaliditate. Exista posibilitatea legala de a suspenda pensia de invaliditate pentru o perioada determinata ( angajare ) si ulterior ... (vezi toată discuția)
Dacă am o pensie de invaliditate de gradul 3 pot sa o intrerup ... gagiu2000 gagiu2000 Dacă am o pensie de invaliditate de gradul 3 pot sa o intrerup pentru o perioada și apoi sa o reiau și ce trebuie sa fac dacă se poate? (vezi toată discuția)