avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1500 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Ca sa intru pe platforma unde dau adresa de email si ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Ca sa intru pe platforma unde dau adresa de email si ...

Buna ziua
Ca sa intru pe platforma unde dau adresa de email si parola? Am abonament premium si cont deschis Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:20, 13 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

O să vă contacteze, în scurt timp, una dintre colegele mele de la suport.
O zi frumoasă,

Alin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am plătit un abonament premium și nu știu pașii ... SIMOMANEA1980 SIMOMANEA1980 Bună ziua, Am plătit un abonament Premium și nu știu pașii care tb sa -i urmez pentru a intra în posesia lui. Mulțumesc! Specific faptul ca am creat ... (vezi toată discuția)
Logare silvia.codau silvia.codau Sunt CODAU SILVIA am abonament premium din iulie 2017 si nu ma pot loga . Nu stiu ce se intimpla. [Intervenție administrator : Bună ziua. Va rog sa nu ... (vezi toată discuția)
Abonament premium platit - premium inactiv! PadureBogdan PadureBogdan Buna ziua, In data de 10.05.2021 am platit un abonament premium starter 6 cu o valabilitate de 6 luni in intervalul 2021-05-10 - 2021-11-10. Cu toate ... (vezi toată discuția)