avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Abonament premium platit - PREMIUM INACTIV!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Abonament premium platit - PREMIUM INACTIV!

Buna ziua,

In data de 10.05.2021 am platit un abonament premium starter 6 cu o valabilitate de 6 luni in intervalul 2021-05-10 - 2021-11-10. Cu toate acestea mie imi apare in cont ca varianta premium este inactiva. De ce se intampla acest lucru? Ma astept ca de banii platiti sa beneficiez de serviciul achizitionat. Astept raspuns urgent din partea dvs.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 07:14, 17 August 2021
Bună dimineața. O sa va contacteze astăzi colegii de la suport, sa vedem exact care e problema contului. Ați verificat și în Spam? Nu cumva aveți acolo emailul de activare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am plătit un abonament premium și nu știu pașii ... SIMOMANEA1980 SIMOMANEA1980 Bună ziua, Am plătit un abonament Premium și nu știu pașii care tb sa -i urmez pentru a intra în posesia lui. Mulțumesc! Specific faptul ca am creat ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Logare silvia.codau silvia.codau Sunt CODAU SILVIA am abonament premium din iulie 2017 si nu ma pot loga . Nu stiu ce se intimpla. [Intervenție administrator : Bună ziua. Va rog sa nu ... (vezi toată discuția)