avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea l-a ajutat cu o suma de bani pe fratele meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea l-a ajutat cu o suma de bani pe fratele meu ...

Bună ziua mama mea a a ajutat cu suma de bani pe fratele meu la cumpărarea unui apartament. La vremea respectivă au făcut un contract de donație cu sarcina unde fratele meu se obliga sa aibă grijă de dumneaiei pe tot parcursul vieții și după sa îi facă cele de trebuință la înmormântare.Acum el a decedat și a rămas fiica lui care nu vrea să se ocupe de mama și a spus că după vânzarea mașini îi va restitui suma.Mama a fost la notar însoțită de avocat unde sa încheiat o convenție că până pe 31 aprilie 2026 va restitui suma. Și a fost trecută această datorie pe certificatul de moștenitor.Intrebarea mea este poate să vândă apartamentul sau mașina fără să plătească aceasta datori.Daca da atunci ce putem face cu aceasta convenție.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua mama mea are un contract de donație cu sarcina în ... GMYN GMYN Bună ziua mama mea are un contract de donație cu sarcina în este obligat la întreținerea viagera pe tot parcursul vieții oferindu-i casă, hrană, ... (vezi toată discuția)
Despre intretinere parinti adela_ionescu adela_ionescu Buna ziua ,va scriu in numele unei cunostinte care are urmatoarea problema.Sunt 2 frati (frate si sora),acum 10 ani fratele a facut impreuna cu cei 2 parinti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. fratele ... GMYN GMYN Buna ziua !Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Fratele meu a decedat acum o luna . In anul 2012 ia facut fratelui meu un act de donatie cu sarcina .In ... (vezi toată discuția)