avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua mama mea are un contract de donație cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua mama mea are un contract de donație cu sarcina în ...

Bună ziua mama mea are un contract de donație cu sarcina în este obligat la întreținerea viagera pe tot parcursul vieții oferindu-i casă, hrană, îmbrăcăminte, căldură și medicamente. Fratele meu a decedat acum 2 luni. Fiica lui a interzis întrarea mamei în casă. Succesiunea încă nu sa ținut. Ce putem face. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:15, 9 Iulie 2025

GMYN a scris:

Bună ziua mama mea are un contract de donație cu sarcina în care fratele meu este obligat la întreținerea viagera pe tot parcursul vieții oferindu-i casă, hrană, îmbrăcăminte, căldură și medicamente. Fratele meu a decedat acum 2 luni. Fiica lui a interzis întrarea mamei în casă. Succesiunea încă nu sa ținut. Ce putem face. Mulțumesc!

E casa in care mama a locuit pana la decesul fratelui dvs. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un act de donație cu sarcina unde se specifica ca va avea ... GMYN GMYN Este un act de donație cu sarcina unde se specifica ca va avea grija de mama mea îi va oferi casa, hrană, medicamente și îi va face toate cele după ... (vezi toată discuția)
Buna seara! mama și cu tata dețin o casa( parter+etaj 1+etaj ... Corina271 Corina271 Buna seara! Mama și cu tata dețin o casa( parter+etaj 1+etaj 2+pod) și vor sa lase toata casa fratelui meu eu sa nu primesc nimic. Noi suntem ambii copii ... (vezi toată discuția)
Cedare, donatie sau vanzare cumparare Pigro Pigro Ce se intampla in urma unei donatii? Cel care primeste donatia devine proprietar de drept? Este vorba despre despre o cota parte dintr-un apartament si o ... (vezi toată discuția)