avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - Unul din frati,inainte de a deceda [2023] ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - Unul din frati,inainte de a deceda [2023] a construit la casa parinteasca etaj, fara autorizatie ...

Succesiune. Buna ziua forum,as avea rugamintea daca cineva stie sa -mi raspunda la o intrebare, care ma macina.Unul din frati,inainte de a deceda [2023] a construit la casa parinteasca etaj, fara autorizatie, Asta ,,deoarece casa la fel, a fost trecuta fraudulos de el la notar pe numele lui.Eu si trei nepoti nu am fost anuntati. Sunt in proces de anulare certificat mostenitor al lui,si vreau sa stiu daca eu si ceilalti mostenitori (nepoti) o sa fim obligati sa intoarcem cheltuielile facute la imobil,catre succesorii fratelui ( sotie si copil) deoarece au cerut asta in instanta.Va multumesc.
Nu avem cum să ghicim din câteva cuvinte, fără să știm probatoriu, cerrei, întâmpinări, ce anume va decide o instanță, nimeni nu poate ști asta. Discutați cu avocatul dv., depinde și ce ați solicitat, cum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Cota rezervatar danielle_ danielle_ Buna ziua. Situatia la care caut un raspuns este urmatoarea: Suntem 4 frati. Parintii sunt decedati, dar in timpul vietii au facut un act de donatie unuia ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu am mai pus intrebari la acest forum ,dar sunt ... bramen bramen Buna seara, eu am mai pus intrebari la acest forum ,dar sunt foarte bulversat de situatia in care sunt.Sunt nevoit sa anulez certificatul de mostenitor al ... (vezi toată discuția)