avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mă confrunt cu un „vecin” ce nu vrea să-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mă confrunt cu un „vecin” ce nu vrea să-mi semneze procesul de vecinătate ...

Bună ziua .
Există vreo soluție pentru situații de genul?
Mă confrunt cu un "vecin" ce nu vrea să-mi semneze procesul de vecinătate pentru titlu de proprietate.Nu știu dacă area vreo importanță dar vecinul a devenit proprietar pe terenul lui printr-un act de donație făcut de tatăl meu. Ce pot face ?

Daca nu va intelegeti amiabil, va puteti adresa instantei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de motivații, încercăți o notificare și negociere prin avocat, adesea cedează. Lung drumul în instanță, ar fi bine să îl evitați dacă e posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate adriana rusu adriana rusu ce document se poate face intre mama si fiu pentru a detine o suprafata de teren ,in afara de titlu de proprietate,dar care sa aiba acelasi drept ca proprietar? (vezi toată discuția)
Problema acord de vecinatate vladcp vladcp Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: bunicul meu a cumparat un teren de 300mp prin 1960, primind doar o chitanta de mana (am inteles ca asa se ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce soluție legala exista la următoarea situație? ... ANA 2021 2022 ANA 2021 2022 Buna seara! Ce soluție legala exista la următoarea situație? Locuiesc la casa unde accesul se face pe un drum de acces cu cote parti indivize,,casa este ... (vezi toată discuția)