avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Angajatorul mi-a dat tricouri și cămăși pentru ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Angajatorul mi-a dat tricouri și cămăși pentru lucru. Sunt lucrate foarte prost și ...

Bună ziua. Angajatorul mi-a dat tricouri și cămăși pentru lucru. Sunt lucrate foarte prost și mărime mai mare decât necesarul. Efectiv nu pot și purtate in schimb el îmi cere să le port așa. Este vreo lege prin care pot refuza și dă înapoi echipamentul întrucât e mai mare și e făcut în bătaie de joc?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:31, 13 Octombrie 2025
Buna ziua

Este echipament de protectie?

Daca nu este echipament de protectie, nu exista nici o lege care sa specifice conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca.

De asemenea, remarca "in bataie de joc" e subiectiva si nu reprezinta in sine un motiv de refuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de plata echipamentului de lucru cristi s. cristi s. Avem urmatoarea situatie: angajatorul obliga fiecare angajat la angajare sa primeasca echipamente de lucru. Ei spun ca amortizarea acestoraa este intre 1-3 ani ... (vezi toată discuția)
Este permis sa porti un tricou inscriptionat ,,politia'' ? ericcelrosu ericcelrosu Am de ceva vreme un tricou care este negru inscriptionat cu litere albe politia pe spate si pe fata. Cum nu pot upload-a imagini pe aceasta discutie,o sa va ... (vezi toată discuția)
Echipament de lucru - recuperare contravaloare a acestuia vichisor vichisor Bună ziua!Am lucrat la o firmă de pază timp de 6 luni după care nu mi s-a mai prelungit contractul.La angajare ni s-a dat ... (vezi toată discuția)