SRL activitate stomatologie poate inchiria imobilul detinut, persoanelor fizice ca spatiu de locuitBună ziua, O întrebare va rog, un SRL cu domeniu de activitate, ...
Bună ziua,
O întrebare va rog, un SRL cu domeniu de activitate, stomatologie, poate avea pentru un imobil aflat in proprietatea SRL-ului, un cod CAEN secundar de închiriere imobil, 6820 - Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate? Nu știu de ce am rămas cu informația ca SRL urile cu domenii de activitate medicala nu pot avea alte coduri CAEN, doar cele ce au legatura cu medicina. Menționez ca în acest imobil nu se desfășoară nici o activitate economica, imobilul nu este utilat pentru servicii stomatologice. Se dorește, dacă este posibil, sa se dea în chirie unor persoane fizice pentru locuit. Este posibil acest lucru? Dacă da, ce documente sunt necesare?
Mulțumesc!
Venit din inchiriere
bgv
Poate un SRL care are dreptul de folosinta al unui imobil in urma incheierii unui contract de comodat incheiat cu o persoana fizica, sa inchirieze imobilul ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie
cyp80myr
Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)