avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit recalcularea pensiei, cererea am depus-o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit recalcularea pensiei, cererea am depus-o ...

Buna ziua,
Am primit recalcularea pensiei ,cererea am depus-o in martie 2025.noua decizie e din data de 1.oct.2025.S-a marit cu 294 lei.As dori sa aflu,de cand voi primi pensia marita si daca se va da retroactiv diferenta?
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: 666ate , utilizator 20:20, 13 Octombrie 2025
Noile drepturi vor fi puse în plată începând cu 01/04/2025. Găsiți această mențiune în decizie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru limita de varsta imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua. In data de 2008 am primit Sentinta Civila prin care Casa de Pensii Bucuresti trebuia sa-mi recalculeze pensia pentru limita de varsta, ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Pensie militara ioangaspar ioangaspar Buna ziua,sunt pensionar militar si azi 22.03.2013 am primit o noua decizie de pensionare pri care sunt instiintat ca i-mi scade pensia cu 48 de lei.Mentionez ... (vezi toată discuția)