avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Îmi expiră buletinul înainte de sală auto , am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Îmi expiră buletinul înainte de sală auto , am făcut cerere ...

Îmi expiră buletinul înainte de sală auto , am făcut cerere de buletin și mi-l dă după 20 de zile ce am sala auto și am nevoie , pot face un buletin provizoriu ca să dau sala auto

Alte discuții în legătură

Examen auto (sala) RolandPele RolandPele Bună ziua ! Numele meu este Roland și am o mare dilema. Din cauza [b]lipsei dovezii adresei de domiciului[/b] am fost nevoit să-mi fac [b]buletin ... (vezi toată discuția)
Mi-a expirat buletinul de identitate la inceputul ... mihaidiaconescu mihaidiaconescu Buna ziua. Mi-a expirat buletinul de identitate la inceputul anului, si in februarie anul viitor imi va expira si permisul de conducere. Momentan locuiesc si ... (vezi toată discuția)
Angajare cu buletin provizoriu Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Dorim sa angajam o persoana insa acesta are Cartea de identitate expirata si a facut cerere pentru eliberarea unui buletin provizoriu. Ar fi o ... (vezi toată discuția)