avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cu buletin provizoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cu buletin provizoriu

Buna ziua,
Dorim sa angajam o persoana insa acesta are Cartea de identitate expirata si a facut cerere pentru eliberarea unui buletin provizoriu. Ar fi o problema daca i-as face angajarea in baza buletinului provizoriu?
va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Anamaria1313 , utilizator 12:56, 8 Iulie 2013
Nu. Se poate intocmi CIM si in aceasta situatie, urmand ca ulterior sa efectuati modificarile necesare.
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2013
Florin Cioca, Consilier juridic
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face buletinul? Ana zgura Ana zgura Buna seara. Am o mare problema. Am făcut 18 pe data de 14 sep, bineînțeles am și buletinul expirat, cel de 14 ani. Eu cu mama nu ne înțelegem absolut ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat ci cim bvr bvr Buna ziua! Oricat de prosteasca vi s-ar parea intrebarea: Este posibil sa inregistrez un contract de munca daca persoana angajata are buletinul ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in buletin Steffy81 Steffy81 Buna ziua, Amo prietena care este plecata in Germania si acum i-a expirat buletinul. A facut o procura prin care il deleaga pe tatal ei sa se ocupe de noul ... (vezi toată discuția)