avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare autoturism în contractul pentru loc parcare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare autoturism în contractul pentru loc parcare ADP sect 1 Bună ziua! Deranjez cu o întrebare pentru care nu am găsit ...

Bună ziua!
Deranjez cu o întrebare pentru care nu am găsit un răspuns evident.
X și Y cuplu căsătorit, fiecare având masina sa.
X are un loc parcare ADP sector 1 iar Y își parchează masina în strada.
S-a hotărât în familie vânzarea mașinii lui X ( fiind mai veche și în stare mai proasta) iar pe locul de parcare inchiriat urmează a se parca masina lui Y.
Pentru a nu pierde locul de parcare respectiv (din diferite motive dar mai ales legate de starea de sănătate și apropierea de bloc) , cum se poate proceda în ianuarie când vor merge pentru prelungirea contractului pentru locul de parcare? Menționez ca masina lui Y este înregistrată în sect 1, în locația în care este domiciliul din acte iar impozitele sunt achitate la zi.
Nu am găsit nici o procedura clara iar la primăria sect 1 nu am fost lamurit.
Va mulțumesc anticipat pentru ajutorul dvs!
Cel mai recent răspuns: alexandrer , utilizator 10:49, 14 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Y sa faca contract de comodat pentru X, pe masina lui Y. astfel, titularul contractului ramane acelasi, se schimba doar masina.
Bună ziua! Mulțumesc pentru răspunsul oferit .
Este necesar ca respectivul contract sa fie autentificat la notar sau este suficient cel sub semnătura privata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare pentru chirias, primit de la proprietar Razvanescovici Razvanescovici Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de locul de parcare pe care il detine proprietarul. Este posibil ca acesta sa fie dat in folosinta cu acte legale ... (vezi toată discuția)
Reamenajarea zonei din spatele blocului - parcare - spatiu verde robertof robertof Buna ziua, As dori cateva sfaturi pentru inaintarea unei sesizari in vederea reamenajarii spatiului din spatele blocului unde locuiesc, intr-o zona curata, ... (vezi toată discuția)
Contract comodat loc de parcare jelutu jelutu Buna ziua, Detin un loc de parcare la ADP Sector 2. De curand am instrainat masina personala pentru ca voi detine o masina de firma pe perioada ... (vezi toată discuția)