avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... un proprietar poate închiria ap unui nr de 10 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

un proprietar poate închiria ap unui nr de 10 persoane de origine ...

un proprietar poate închiria ap unui nr de 10 persoane de origine asiatica. fara a prezenta presedintelui un contract de inchiriere? Mentionez ca ap a fost mobilat cu paturi suprapuse si banuim ca este in regim hotelier hotelier
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:21, 13 Octombrie 2025
Buna ziua

Nu trebuie sa prezinte presedintelui asociatiei contractul de inchiriere.

Insa trebuie sa declare numarul de persoane si datele acestora pentru actualizarea cartii de imobil si stabilirea cotelor pentru distribuirea cheltuielilor pe persoana.

Daca inchiriaza in regim hotelier, situatia se schimba. Are nevoie de acordul proprietarilor cu care se invecineaza (stanga/dreapta/sus/jos plus acordul asociatiei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Bordel in bloc, regim hotelier fara acordul vecinilor luisapopescu luisapopescu Doua apartamente din blocul in care locuiesc sunt inchiriate in regim hotelier. Eu si majoritatea vecinilor mei suntem deranjati de faptul ca in ambele ... (vezi toată discuția)
Discutii cu vecinii legate de chiriasii din apartamentul care il detin floradu88 floradu88 Buna ziua, Am o situatie mai delicata cu vecinii de la bloc. Am inchiriat apartamentul unei firme(cu toate formele) pentru gazduirea unor muncitori si inca ... (vezi toată discuția)