avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă la un bloc fără asociatie de locatari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă la un bloc fără asociatie de locatari ...

Bună seara dacă la un bloc aflat fără asociatie de locatari la un vecin de al meu în care a putut sa ieie uscătoria de pe casa scării plus un spațiu de pe scara în care era scara de urcat în pod a luat doar cu semnătura locatarilor dar nu a făcut deloc acte pe accel spațiu ce as putea sa ii transmit mai departe pentru a construi acces gaura în pod de pe casa scării sau se poate sancționa.

Alte discuții în legătură

Cheie unica la uscatorie! a21alex a21alex Buna ziua, de cateva luni sunt presdintele unui bloc. Una din primele initiative a fost aceea de a propune locatarilor blocului pentru siguranta si securitatea ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)
Exista lege care sa interzica uscarea rufelor in podul blocului? Anileda Ealocin Anileda Ealocin Buna ziua! Am si eu o intrebare sa va adresez: este interzis de lege sa usuce locatarii unui bloc rufe in pod? Podul are acoperis, dar este aerisit. ... (vezi toată discuția)