avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut un avocat specializat în dreptul muncii în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut un avocat specializat în dreptul muncii în ...

Bună ziua, caut un avocat specializat în dreptul muncii în Târgu Mureș, care are program și după ora 17:00, am primit un act de confidențialitate care cred eu ca este abuziv.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 14 Octombrie 2025
Pentru o consultatie juridică puteți apela la avocat din orice județ putându-se studia actul și de la distanță.
Deci, nu sunteți limitat la zona Mureș.
Este posibil sa nu găsiți avocat după ora 17 în zonele liniștite ale țării.

Daca vreti proces oricum, atunci ar fi indicat sa aceti avocat din oraș căci sunt costuri mult mai reduse și daca nu consultația juridică va interesează în primul rând, ci reprezentarea la proces.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pt un proces penal-urgent term de jud in 17 ian. Vasile20022 Vasile20022 Buna ziua. Va rog daca puteti sa mi propuneti un avocat specializat pe procedura penala din zona Brasov sau alt judet, exclus Covasna. Procesul va fi la Targu ... (vezi toată discuția)
Avocat felli_d felli_d Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)
Legea linistii publice pentru restaurante cu autorizatie de functionare in imobile comune Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil comun cu destinatia initala de locuinta. Proprietarul vecin a cumparat partea sa de imobil de la o familie si a ... (vezi toată discuția)