avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca am facut o intelegere sub semnatura privata cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca am facut o intelegere sub semnatura privata cu ...

Buna ziua,
Daca am facut o intelegere sub semnatura privata cu cineva unde ma angajez sa-i platesc lunar o suma de bani si persoana imi trimite mesaje in care ma ameninta (cu toate ca eu platesc lunar conform intelegerii), pot anula acea intelegere scrisa?
Cel mai recent răspuns: Flyingbutterfly , utilizator 19:08, 14 Octombrie 2025
Depinde de ce act este și pentru ce plătiți. Pentru mesaje, ordin de protecție.
Am vandut apartamentul parintilor, fratele renuntase la partea lui si am vrut sa-i dau si lui o parte din bani. Legal, el nu ar trebui sa primeasca nici un ban.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Depinde de ce act este și pentru ce plătiți. Pentru mesaje, ordin de protecție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie?? izabela_wt izabela_wt Buna ziua. M-ar interesa daca o hartie facuta si semnata de mine conform caruia ma angajam sa tehnoredactez o carte are putere juridica sau nu. Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Am luat niste bani cu imprumut! Sparda777 Sparda777 In data 13 iulie 2012, am imprumutat suma de 3000 ron, de la o cunostiinta facand o chitanta de mana \\" de buna credinta\\" intelegerea a fost pentru, suma ... (vezi toată discuția)
Debit card de credit vali2267@yahoo.com vali2267@yahoo.com Buna ziua, Solicit si eu ajutor intr-o problema: Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am ... (vezi toată discuția)