avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Zile certificat medical, in ce procent se incadreaza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Zile certificat medical, in ce procent se incadreaza

Buna ziua,
Avem un certificat medical initial pentru perioada 21.09.2025-30.09.2025, din normele in vigoare pe care le-am citit, acestui interval i se aplica procentul de 65%. In programu de salarii procentul este 55% pentru ca au luat in calcul doar zilele lucratoare. Este corect?

Alte discuții în legătură

Noile modificari intrate in vigoare privind procentul concediilor medicale hr@bmfgrup.eu hr@bmfgrup.eu Buna ziua, Referitor la noile modificari intrate in vigoare din 01.08.2025 privind procentul concediilor medicale avand cod indemnizatie 01, cum se ... (vezi toată discuția)
Avand in vedere modificarile legislative prin ordinul ... Oanamilitaru Oanamilitaru Buna ziua, avand in vedere modificarile legislative prin Ordinul pentru completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical HugoM HugoM La o Intreprindere Individuala, un angajat are doua concedii medicale (0-6, 0-1) initial si in continuare, cu acelasi diagnostic : - primul concediu ... (vezi toată discuția)