avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lucrez intr-o institutie publica si vreau sa ma ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lucrez intr-o institutie publica si vreau sa ma pensionez anticipat ...

Lucrez intro institutie publica si vreau sa ma pensionez anticipat cu penalizare. Am 38 de ani de munca si in 13.11.2025 indeplinesc conditiile de varsta conform tabelului.
Cum procedez la locul de munca? Cerere, lichidarea si alte conditii care trebuie indeplinite. Ce demersuri trebuie facute.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 14 Octombrie 2025
Mergeti la casa de pensii, veti prrimi toate detaliile! Sa aveti la dvs toate documentele din locurile unde ati lucrat.
Suneti personal contractual sau functionar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare pentru limita de varsta - functionar public iepurasul iepurasul Am indeplinit conditiile de pensionare pentru limita de varsta,am depus dosarul de pensionare,pot sa lucrez in continuare pana la primirea deciziei de ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? Adina Haiduc Adina Haiduc Buna ziua! As dori sa stiu cand poate iesi la pensie mama mea care e in urmatoarea situatie: - varsta: 54 ani impliniti in Februarie - ani de munca: 32 ani ... (vezi toată discuția)
State de plata arse Bia2105 Bia2105 Buna ziua, Incerc sa-mi depun actele de pensie anticipata mentionez ca lucrez din 1976 pana in prezent si sunt nascuta in febr. 1952. Tocmai am primit ... (vezi toată discuția)