avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca intr-o curte a intrat persoana care citeste ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca intr-o curte a intrat persoana care citeste ...

Buna ziua , daca intr-o curte a intrat persoana care citeste curentul si a fost muscata de caine care a scapat din locul unde era tinut pentru a proteja persoana respectiva ,iar accidentul nu a avut martori in afara de stapan , cum poate victima sa dovedeasca ca a fost muscata acolo?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:45, 14 Octombrie 2025
Pentru ce ar trebui sa dovedeasca ? Cainele era in propria curte nu pe strada , iar contoarele au fost mutate de ani de zile in afara proprietatilor , de ce exista inca in curtile oamenilor ? Plus ca ar trebui sa fie cu citire de la distanta . Singurul vinovat este angajatorul d-voastra care nu a facut schimbarile necesare si v-a pus in pericol , cereti despagubiri la furnizorul de energie .
Poate nu m-am exprimat eu bine , , cainele este al meu , iar cea care citeste curentul a fost muscata de catre cainele meu la mine in curte. Au schimbat contoarul acum 2 ani , si au zis ca se v-a face citirea de la distanta , plus ca in contract scrie ca citirea se face lunar de la distanta , dar nu este asa , cititorul de index vine odata la 3 luni . Nici macar online nu pot trimite indexul , scrie : :"serviciul de autocitire este indisponibil deoarece citirea se realizeaza la distanta printr-un contor inteligent. . Dupa ce a fost muscata , m-am oferit sa o duc la spital , dar nu a vrut , a zis ca o duce sotul..Iar ieri cand m-am intalnit cu dansa dupa 4 zile de la incident , , se ducea la doctor sa ii schimbe pansamentul. Am rugat o sa ne intelegem amiabil , mi-a dat nr de telefon sa o sun azi . Am sunat o de 3 ori , nu mi-a raspuns .. nici nu stiu la ce sa ma astept.
@Etsy123 , gresiti profund . Nu toti contorii de masurare a energiei electrice au fost mutati in afara proprietatii , de fapt , cam la proprietatile nou construite sunt asa , la cele vechi ( majoritatea ) , prea putini . Cat despre cei cu citire la distanta - si mai putini , investitia necesara e foarte mare . In contractul de furnizare este prins dreptul distribuitorului de a avea acces la contor de cate ori are nevoie , sa-l citeasca , sa-l schimbe , sa verifice daca s-a umblat la el , etc. De altfel , contorul este proprietatea societatii de distributie . Cititorii sunt - de obicei - angajatii unei firme care presteaza acest serviciu , aflata in contract cu societatea de distributie . Furnizorul chiar nu e implicat pe acest lant .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate contor electric "inteligent" BX BX Care este situatia cu impunerea contoarelor electrice asa-zis 'inteligente' la noi in tara ? Va fi toata lumea obligata sa le foloseasca sau exista vreo ... (vezi toată discuția)
Bloc nou cu trei apometre principale marinicafarafrica marinicafarafrica Buna tuturor. De curind am aflat ca avem la bloc nou de 7 luni pierderi de apa de 800 mc. Noi avem ca orce bloc cite un apometru principal la fiecare scara , ... (vezi toată discuția)
Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)