Buna ziua , daca intr-o curte a intrat persoana care citeste curentul si a fost muscata de caine care a scapat din locul unde era tinut pentru a proteja persoana respectiva ,iar accidentul nu a avut martori in afara de stapan , cum poate victima sa dovedeasca ca a fost muscata acolo?
Pentru ce ar trebui sa dovedeasca ? Cainele era in propria curte nu pe strada , iar contoarele au fost mutate de ani de zile in afara proprietatilor , de ce exista inca in curtile oamenilor ? Plus ca ar trebui sa fie cu citire de la distanta . Singurul vinovat este angajatorul d-voastra care nu a facut schimbarile necesare si v-a pus in pericol , cereti despagubiri la furnizorul de energie .
Poate nu m-am exprimat eu bine , , cainele este al meu , iar cea care citeste curentul a fost muscata de catre cainele meu la mine in curte. Au schimbat contoarul acum 2 ani , si au zis ca se v-a face citirea de la distanta , plus ca in contract scrie ca citirea se face lunar de la distanta , dar nu este asa , cititorul de index vine odata la 3 luni . Nici macar online nu pot trimite indexul , scrie : :"serviciul de autocitire este indisponibil deoarece citirea se realizeaza la distanta printr-un contor inteligent. . Dupa ce a fost muscata , m-am oferit sa o duc la spital , dar nu a vrut , a zis ca o duce sotul..Iar ieri cand m-am intalnit cu dansa dupa 4 zile de la incident , , se ducea la doctor sa ii schimbe pansamentul. Am rugat o sa ne intelegem amiabil , mi-a dat nr de telefon sa o sun azi . Am sunat o de 3 ori , nu mi-a raspuns .. nici nu stiu la ce sa ma astept.
@Etsy123 , gresiti profund . Nu toti contorii de masurare a energiei electrice au fost mutati in afara proprietatii , de fapt , cam la proprietatile nou construite sunt asa , la cele vechi ( majoritatea ) , prea putini . Cat despre cei cu citire la distanta - si mai putini , investitia necesara e foarte mare . In contractul de furnizare este prins dreptul distribuitorului de a avea acces la contor de cate ori are nevoie , sa-l citeasca , sa-l schimbe , sa verifice daca s-a umblat la el , etc. De altfel , contorul este proprietatea societatii de distributie . Cititorii sunt - de obicei - angajatii unei firme care presteaza acest serviciu , aflata in contract cu societatea de distributie . Furnizorul chiar nu e implicat pe acest lant .