avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sora mea de pe mama nu a luat numele tatalui meu, cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sora mea de pe mama nu a luat numele tatalui meu, cu toate ca ...

Sora mea de pe mama nu a luat numele tatalui meu, cu toate ca tatal meu a vrut s o infieze, adica a fost considerat de sora mea tatal ei. Tatal meu a fost detinut politic si sora mea daca i ar fi purtat numele ar fi putu beneficia de bani dupa tata.Exista un roman scris de tata de mana lui in care spune ca ar fi vrut ca sora mea sa i poarte numele. Ar putea sa si schimbe sora mea numele dupa tata ca sa beneficieze si ea de aceasta pensie de detinut politic. Mentionez ca tatal meu este decedatMultumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 15 Octombrie 2025
Numele il poate schimba pe cale administrativa, dar asta nu o face fiica tatalui dvs, asa ca nici vorba de drepturi ce le-ar avea ca fiică. Tatal dvs trebuia sa o adopte pe vremea cand putea, cand era viu adica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere fiu si schimbare nume ContSters304758 ContSters304758 Ma aflu intr-o situatie deosebita si as dori sa cer un sfat avizat. Mama, casatorita fiind, m-a nascut ca urmare a unei relatii extraconjugale. Acest lucru ... (vezi toată discuția)
Copilul meu are 7 anisori si in locul numelui tatalui inca are liniuta :( claudzik86 claudzik86 Sunt Claudia,25ani din Iasi,mama unei fetite de aproape 7 anisori.un copil minunat care imi face zilele frumoase.de cand a aparut pe lume am fost ajutate de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume a minorului dupa divort diaconesculaura diaconesculaura Buna ziua.am divortat acum 3 ani si am un copil minor care mi-a fost incredintat , hotararea fiind definitiva si irevocabina.eu prin aceasta hotarare am fost ... (vezi toată discuția)