avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am o situație și sper ca cineva să mă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am o situație și sper ca cineva să mă poată ...

Bună ziua!
Am o situație și sper ca cineva să mă poată ajuta cu un răspuns.
Zilele trecute din balconul de deasupra s-a infiltrat apă în tavanul balconului meu.
Menționez că momentan nu locuiește nimeni deasupra.
Am incercat să iau legătura telefonic cu proprietarul însă nu mai are Nr de telefon valid
Am contactat Asociația de Proprietari și mi-a zis că nu are cunoștință de Nr de telefon al acestuia. Așadar, eu nu pot lua legătura cu proprietarul.
Cui trebuie să mă adresez?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Apartamentul de deasupra este nelocuit și au început să-mi apară infiltrații în tavan. mă poate ajuta asociația să rezolv problema? PasatGeorge PasatGeorge Buna ziua. Va prezint următoarea situatie de fapt. Deasupra apartamentul in care locuiesc eu exista un apartament in care de cativa ani nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)
Infiltratie apa balcon ContSters371153 ContSters371153 Vecinul de sub apartamentul care il detin se plinge de inflitratii de apa in balcon. Balconul in discutie este partial inchis cu termopan dar nu exista spatii ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! va rog frumos sa ma ajutati cu o problema pe care ... pop aurora pop aurora Buna seara ! Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema pe care nu reusesc sa o rezolv, neavand cunostintele necesare, Locuiesc intr-un bloc la etajul 4. ... (vezi toată discuția)