avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cu deosebit respect as vrea sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cu deosebit respect as vrea sa stiu daca doctoratul ...

Buna ziua, cu deosebit respect as vrea sa stiu daca doctoratul cu frecventa finalizat cu titlu de doctor in anul 2008 reprezinta vechime in invatamant sau doar vechime in munca.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 15 Octombrie 2025
Doctoratul cu frecventa finalizat cu titlu de doctor in anul 2008 nu reprezinta vechime in invatamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat cagafitei cagafitei In paralel cu activitatea profesionala de baza urmez si forma de doctorat cu frecventa cu bursa, ultimul an. As vrea sa stiu daca, dupa obtinerea titlului de ... (vezi toată discuția)
Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)
Burse doctorale mary lisa mary lisa Buna seara! Am rugamintea de a ma lamuri asupra [u]legalitatii[/u] unei decizii luate de Gurven. Hotararea Guvernului nr. 1717/2008, publicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)