avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, As dori sa știu dacă o ordonanta de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, As dori sa știu dacă o ordonanta de guvern poate ...

Bună ziua, As dori sa știu dacă o ordonanta de guvern poate amână punerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești definitive(referitor la plata diferențelor invatamant)Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ilianarusu , utilizator 15:29, 15 Octombrie 2025
De obicei, prin ordonanta stabilește o plată esalonare pe 5 ani a drepturilor salariale recunoscute prin hotărâri judecătorești.
Este greu de dat o explicatie privind legalitatea acesteia.
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Este greu de dat o explicatie privind legalitatea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata diferente salariale conform legii 85/2016 andrei_70 andrei_70 Va abordez pe aceasta cale deoarece am nelamuriri cu privire la aplicarea legii 85/2016. Speta este urmatoarea: Unitatea noastra a fost data in judecata ... (vezi toată discuția)
Nepunerea in practica a unei sentinte judecatoresti referitoare la salarii arhontele arhontele Art. 277: Neexecutarea unei hotărâri judecătoresti definitive privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate ... (vezi toată discuția)