avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata de pe 19 septembrie cu minimul pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata de pe 19 septembrie cu minimul pe economie, la ...

Bună ziua!Sunt angajata de pe 19 septembrie cu minimul pe economie,la o firmă unde se plătește salariul pe 15 și pe 30.Astazi a fost prima plata la mine,avansul cred de 977 lei,e corect iar zilele de pe 19 pe 30 septembrie mi le vor plăti pe 30 octombrie?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:13, 15 Octombrie 2025
Da, este corecta plata.
Suma platita astazi NU este avans , este lichidarea lunii septembrie ( din 19 pana in 30 sept sunt 8 zile lucratoare ) . In 30 Oct veti primi avansul pentru Oct , iar in 15 nov - lichidarea lunii oct .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical cocochannel cocochannel Buna ziua. Din data de 19 octombrie sint in concediu medical.La data respectiva am anuntat telefonic despre acest lucru,deplasarea mea nefiind posibila ... (vezi toată discuția)
Salarizare iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! rog sa ma lamureasca cineva in situatia urmatoare: in data de 10 septembrie am inceput lucrul la o firma de incaltaminte;contractul l-am semnat pe ... (vezi toată discuția)
Salariu prima luna ganton ganton Daca m-am angajat in ziua de 5 a lunii (aparuta pe contract) iar ziua de salariu a firmei este 10 salariul dupa o luna si 5 zile cum s-ar zice include si pe ... (vezi toată discuția)