avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ce trebuie sa facem an cazul an care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ce trebuie sa facem an cazul an care primaria din ...

Bună ziua ce trebuie sa facem an cazul an care primaria din comuna nu vor sa ofere drepturile oamenilor și sa ajute oameni mai vb și urat și se cearta cu toți oameni când merg la primărie sa le facă de ex ajutoarele sociale sunt oameni vara loc de munca și fără venit și nici nu stau de vorba cu oameni bani de alcaline niciodată nu au primit oameni di comuna ca vor cei din primarie
Cel mai recent răspuns: casandra111 , utilizator 18:35, 15 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da-ti interesul si invata sa scri corect ca sa inteleaga toti oamenii ce problema ai.
Primaria din comuna balauser nu vrea sa acorde drepturile oamenilor a-și căuta scz tot timpul ia banii la oamenii pentru impozite după ce plătesc impozitele nu le face ajutorul social sau ajutorul de ancalzire și alte persoane care au mașinii scumpe și case mari au dreptul? Și oamenii care nu au niciun venit nu au dreptul la nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sătenii nu își primesc drepturile pentru ca nu vor cei din primărie casandra111 casandra111 Cum pot sa ajute oameni din satul meu tot timpul săteni nu a-și primesc drepturile pentru ca nu vrea cei din primarie tot timpul a-și găsesc scz sau motive ... (vezi toată discuția)
Ce ar fi dacă nu am mai plati taxe și impozite (utopic vorbind)? ggparang ggparang Ce ar fi dacă nu am mai plati taxe și impozite (utopic vorbind) ?. Ce sar întâmplă cu statul.?. Ar fi bine ,sau ar fi mai bine?. (vezi toată discuția)
Primaria si ajutoarele ue melinaR melinaR fratele meu e pensionat pe caz de boala si are o pensie de 435,ron de aproape 2 luni i a fost amputat piciorul drept nu a reusit sa ajunga la comisia pentru ... (vezi toată discuția)