avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sătenii nu își primesc drepturile pentru ca nu vor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sătenii nu își primesc drepturile pentru ca nu vor cei din primărie

Cum pot sa ajute oameni din satul meu tot timpul săteni nu a-și primesc drepturile pentru ca nu vrea cei din primarie tot timpul a-și găsesc scz sau motive au dreptul la ajutorul de ancalzire și social sunt multe persoane fără loc de munca și fără venituri plătesc impozite și salubritate la greu și drepturi nu le dau sunt familii sărace și cu o camera doar asa trăiesc și la alții cu case mari și mașinii le face ajutoare și bani de ancalzire ca le dau cadouri la doamnele din primarie
Cel mai recent răspuns: casandra111 , utilizator 19:59, 15 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Parchetul pentru abuz in functie ... pentru o sesizare legată de ajutorul de încălzire, puteți contacta si Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS)
Am contactat și agentia de plati si inspectie sociala bucuresti și mi sa zis ca ei nu pot face nimic ca trebuie sa ma duc la primaria depuneri apartin

Cornel Vasile a scris:

Sesizati Parchetul pentru abuz in functie ... pentru o sesizare legată de ajutorul de încălzire, puteți contacta si Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social ghost87 ghost87 Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Am doi bunici, despartiti numai faptic, nu si divortati legal. Bunicul are o pensie de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2015-2016 nicoletaeu nicoletaeu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea mea nedumerire: Parintii mei locuiesc la sat. Mama este diagnosticata cu Parkinson gradul 2 ... (vezi toată discuția)
Primaria si ajutoarele ue melinaR melinaR fratele meu e pensionat pe caz de boala si are o pensie de 435,ron de aproape 2 luni i a fost amputat piciorul drept nu a reusit sa ajunga la comisia pentru ... (vezi toată discuția)