avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Apel sentință civilă de suspendare a carnetului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Apel sentință civilă de suspendare a carnetului de condus si acte necesare pt apel.

Bună seara,
Aș dori să fac apel la o sentință civilă de suspendare a carnetului de condus, astăzi am primit decizia acasă, datată cu data de 13.10.2025.
Cât timp am la dispoziție și ce acte am nevoie? Mărturisesc ca nu mai găsesc procesul verbal al poliției, dacă are vreo relevanță.
Vă mulțumesc anticipat răspunsul dumneavoastră și vă doresc numai de bine!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
Nelu44, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:42, 15 Octombrie 2025
Daca legea nu sispune altfel, aveti 30 de zile de la comunicare pt a depune apelul.
Copia pv nu este la dosarul de fond? Acolo sigur este. Daca aveti motive pt acest apel, ar fi bine sa solicitati ajutorul unui avocat pt redactare apel si organizarea dosarului
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Final de proces munteanu razvan munteanu razvan buna ziua am fost audiat pentru faptele comise adica pt ca am condus un automobil pe drumurile publice neinmatriculat si cu acte false si am mai si fugit de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie necomunicat in 30 de zile, solutia instantei: plangere respinsa FlaviusC FlaviusC Buna ziua! Nu am semnat un proces verbal prin care mi se suspenda dreptul de a conduce pt 30 de zile in data de 14.07.2011, iar acesta mi-a fost comunicat in ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)