avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am decizie de pensionare la limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am decizie de pensionare la limita de varsta ...

Buna seara,
Daca am decizie de pensionare la limita de varsta ( am iesit in 2022 la 60 de ani cu o vechime de peste 43 ani), am voie sa ma angajez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:02, 16 Octombrie 2025
Da, puteti cumula pensia cu veniturile obtinute in baza unui contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez ... lucadominic lucadominic buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez la stat? (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie poate fi impusa sau nu ? radu99wuu radu99wuu Situatia persoanei care pune intrebarea \\"iesirea la pensie poate fi impusa sau nu ? \\" este urmatoarea : postul pe care il ocupa se numeste Operator ... (vezi toată discuția)