avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divorțat în urmă cu 11 ani, am făcut și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divorțat în urmă cu 11 ani, am făcut și partajul ...

Bună ziua am divorțat în urmă cu 11 anii am făcut și partajul la notar înțelegere cu soțul meu a fost sa mă despăgubească cu o suma de bani in termen de 60 de zile acestea nu mi-a dat bani in termenul legal și mi ia dat cînd a vrut acum m-am trezit cu oprire pe cont pentru impozit că sun coproprietar la acel apartament ceia ce nu înțeleg este că eu inca am dreptul la acel apartament
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:48, 16 Octombrie 2025
Mergeți cu actele la avocat.
Trebuie văzut exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am divorțat și am făcut partajul in urma cu 11 ani la notar ... Enache Nicolae Enache Nicolae Bună dimineața am și eu o întrebare am divorțat și am făcut partajul in urma cu 11 anii la notar acum mi sa făcut oprire pe cont pe motiv că nu am ... (vezi toată discuția)
Partaj Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul. Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)
Acord intre soti inainte de divort leila.3000 leila.3000 Buna. As avea nevoie de un sfat pentru cine ma poate ajuta..Doresc sa introduc actiune de divort..problema este ca sotul meu care lucra in strainatate cand ... (vezi toată discuția)