avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prin certificat de unic mostenitor am mostenit un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prin certificat de unic mostenitor am mostenit un apartament ...

Prin certificat de unic mostenitor am mostenit un apartament in Romania. Sunt stabilita in strainatate si am copiii tot in strainatate. Pot dona sau transcrie apartamentul pe numele copiilor in tara unde suntem sau trebuie sa ne deplasam in Romania pentru acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:05, 16 Octombrie 2025
Incercati la ambasada Romaniei din statul respectiv pentru informatii.
Trebuie sa veniți in Romania.
Misiunile diplomatice (Ambasadele/Consulatele) nu pot autentifica acte juridice privind imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin certificat de unic mostenitor am mostenit un apartament ... proprietar2025 proprietar2025 Prin certificat de unic mostenitor am mostenit un apartament in Romania. Sunt stabilita in strainatate si am copiii tot in strainatate. Pot dona sau transcrie ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma va rog: copil nascut in strainatate, certificat de nastere romanesc prin consulat ioana d ioana d"arc am un copil nascut in strainatate,are certificat strain dar am fost si la ambasada romaniei din tara respectiva si iam facut certificat romanesc,acum e in tara ... (vezi toată discuția)