avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soț si sotie in vârstă nu accepta ajutor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soț si sotie in vârstă nu accepta ajutor

Buna ziua. As dori sa știu ce se poate face in cazul a 2 persoane în vârstă, care nu se mai pot ingriji singure, mai precis sunt la pat, dar care nu sunt de acord cu internare în spital, cămin sau îngrijitor la domiciliu. Este vorba despre sora si cumnatul meu. Nu au copii. Cumnatul meu are o fiică din prima căsătorie care locuiește la Paris. Ce se poate face in cazul lor. Eu nu pot avea grija de ei.
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2025
Vichi2906, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:18, 16 Octombrie 2025
Cu ce le-ar folosi să stea 7 zile în spital ?

La azil nu pot fi internați fără acordul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am o matusa cu ceva probleme psihice si probleme cu ... elena cailean elena cailean Buna ziua.Am o matusa cu ceva probleme psihice si probleme cu alcoolul. Singurul ei copil nu locuieste in tara, are familie in Germania. mama lui ii face mereu ... (vezi toată discuția)
Tutorele, ruda cu batranul diagnosticat cu dementa mixta, are drept la masa sucsesorala dupa decesul acestuia? Gabi_R Gabi_R Varul meu primar in varsta de 79 de ani (care nu a fost casatorit si nu are copii) s-a imbolnavit de dementa mixta, cu evolutie rapida si a si orbit.Nu este ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)