avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara sunt căsătorită cu soțul meu de 2 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara sunt căsătorită cu soțul meu de 2 ani si avem ...

Bună seara sunt căsătorită cu soțul meu de 2 ani si avem o fetita de 2 ani si 5 luni si plus ca sunt însărcinată cu al doilea copil.. noi locuim cu părinții lui dar ei nu ma vor nu ma suporta mereu imi găsește nod in papura mai ale soacra ii baga ii cap sotului numai minciuni despre mine k nu fac treaba k nu fac nimik k nu am grija de fetita..dar nu este adevărat eu imi iubesc copilul foarte mult e copilul meu dar ei imi ia copilul mereu de lângă mine si îl duce la ei in camera câteva ore bune sa stea cu ea... soacra mea ne comanda si pe sot si pe copil iar pe mine ma injura isi bat joc de mine..iam zis sotului sa plecam sa stam cu chirie dar nu vrea zice k el are casa părinți lui ia dat casa cu acte cu clauza după moartea lor el este stăpân...dar eu nu pot sa stau asa pana mor ei..sunt foarte nefericită neliniștita. Din cauza ei soțul meu ma jignește imi spune k copii lui niciodata nu pleacă din curtea asta mai bine plec eu si copii îi las lui k are grija el si maikasa de copii eu numai am viata cu dorul meu din cauza ei..ce pot face ajutați-mă va rog.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Sotie alcoolica constantin2015 constantin2015 Buna ziua, Doresc sa imi expun problema mea. Sunt casatorit de aprox 11 ani, avem impreuna doi copii, un baiat de 9 ani si o fetita de 2 ani si jumatate. ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicililui Plumb979@gmail Plumb979@gmail Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)