avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am vandut un imobil in 2020. Acum am primit notificare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am vandut un imobil in 2020. Acum am primit notificare de la Electrica ...

am vandut un imobil in 2020. Acum am primit notificar de la Electrica Distributie ca au gasit contorul defect intre anii 2023-2024.
ce trebuie sa fac? ignor notificarea sau sa le trimit actul de vanzare cumparare?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:38, 17 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
raspundeti ca ati vandut, anexati extras contract sau CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am ... DTonik DTonik În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am reziliat contractul de energie electrică a două contoare, și contractul a fost trecut de ... (vezi toată discuția)
Contract electrica Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua As dori sa aflu si eu parerea Dvs. in legatura cu urmatorul aspect: SM a incheiat un contract cu electrica in anul 2002. SM a decedat in 2005. ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)