avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cu probleme la certificatul fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cu probleme la certificatul fiscal

Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea situatiei ivita privind succesiunea.
-Doresc sa fac succesiunea de la bunicul meu la mama mea,iar de la mama la mine.Am mers la primarie pentru a depune actele in vederea obtineri Anexei 24 (cerere pentru deschiderea proceduri succesorale).Mi s-a cerut sa scot certificatul fiscal .Am scos certificatul fiscal, dar surpriza a fost ca nu aparea pe certificatul fiscal -bunicul meu(care apare si in titlul de proprietate) ci tatal meu(decedat).Secretara din primarie a mentionat ca nu poate intocmi Anexa 24 doarece certificatul fiscal este pe numele tatalui meu.Functioanara de la biroul taxe si impozite, a spus ca ea nu poate sa dea pe numele bunicului meu, deoarece in calculator apare tatal meu.Nu au putut sa mi dea o solutie cum pot obtine certificatul fiscal pe numele bunicului .Va rog sa ma ajutati in a gasi o solutie de obtinere a certificatului fiscal pe numele bunicului .
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2025
Ionicadaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 11:15, 17 Octombrie 2025
Doar prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. mă confrunt cu următoarea situație și vreau să ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna seara. Mă confrunt cu următoarea situație și vreau să întreb dacă mă poate ajuta cineva. Am 2 întrebări: 1. Trebuie sa fac succesiunea după ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica decedata ContSters22096 ContSters22096 bunica mea a decedat de curand si as dori cateva sfaturi: parintii mei au decedat la randul lor, astfel ca am intlels ca vin la mostenire in locul tatalui ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)