avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine va sta in locuinta care este bun comun in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine va sta in locuinta care este bun comun in timpul procesului ...

Cine va sta in locuinta care este bun comun in timpul procesului de divort? Mentionez ca exista doi copii minori.
Copiii, desigur. Cu răbdare și respect reciproc, dacă se poate, ambii părinți cu copiii lor minori, pentru binele acestora, până la partajul bunurilor. Altfel, dacă reformulați întrebarea în Cine pleacă din apartamentul bun comun, pleacă cine nu poate oferi copiilor o atmosferă aproape normală, ca să treacă mai ușor peste trauma divorțului, până la soluționare și chiar după. Comunicarea este cheia. Succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă înțelegeți măcar cu privire la asta? Vorbiți cu un avocat să negociați, nu văd rostul să vă aventurați în instanță, ce câștigați? Nervi și bani cheltuiți, copii prinși la mijloc... ngeociați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar cu minori luca_claudia72 luca_claudia72 as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj cu minor! soniamarcel soniamarcel Buna ziua, Am aflat ca sotul meu a avut o amanta, dar mi-a spus ca a fost doar o aventura si ca nu mai are nimic cu ea isi vede de familia lui. Intr-o zi ... (vezi toată discuția)
Divort cu trei copii minori cristinacosmina cristinacosmina Buna ziua, Suntem casatoriti de opt ani, avem trei copii minori superbi, dar noi nu mai putem forma un cuplu. Stiu ca ideal ar fi sa mergem impreuna sa ... (vezi toată discuția)