avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum afecteaza vechimea in munca suspendarea CIM in caz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum afecteaza vechimea in munca suspendarea CIM in caz de concediu ...

Cum afecteaza vechimea in munca suspendarea CIM in caz de concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 23 Octombrie 2025
Da, sunt perioade care nu constituie vechime inmunca , dar sunt stagii de cotizare la pensie ( somajul, stagiul militar etc.)
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca hodor dana hodor dana Va rog sa-mi spuneti daca perioadele de concediu medical constituie vechime in munca si are influenta la calculul sporului de vechime. Multumesc (vezi toată discuția)
Somaj tehnic oug 4/2010 piatravasile piatravasile Doresc sa stiu daca am fost in somaj tehnic cf. OUG 4/2010, avand suspendare de CIM cu plata a 75% din salariul functiei pe care o am, dar in mare parte din ... (vezi toată discuția)