avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am găsit recent un certificat de acționar SINTOFARM ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am găsit recent un certificat de acționar SINTOFARM ...

Bună seara. Am găsit recent un certificat de acționar din 1996, cu un număr de 39 de actiuni la SINTOFARM SA București. Pe BVB vad ca astazi o acțiune SINTOFARM este in jur de 4 lei, deci acțiunile mele ar valora doar 156 de lei? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 18 Octombrie 2025
Probabil ... anul 2024 a fost incheiat pe pierdere de peste 220.ooo lei.

Intrebati si aici despre valoare :
Depozitarul central : [ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Am gasit un certificat din 1996 cu actiuni la peco brasov. IulianqpXD IulianqpXD Am gasit un certificat din 1996 cu actiuni la Peco Brasov cu 88 de actiuni,acum ele apartin OMV Petrom. Ce valoare au actiunile? Se pot vinde? In loc ... (vezi toată discuția)