Salut
Am primit o amenda rutiera de viteza si am refuzat sa semnez PV dupa care politistul sa inervat si mi-a mai cerut o data actele (dupa ce m-i le inmanase) si mi-a mai dat 4 puncte de amenda pe motiv ca nu am avut 2 triunghiuri reflecorizante ,doar unul ultimul proces verbal l-am semnat iar primul proces care am refuzat sa il semnez nu m-i la mai dat cu a zis ca il trimite prin alte surse ,cum vedeti d-voastra situatia ?
Multumesc anticipat!
PV se va comunica prin posta cu confirmare de primire ..
În cazul în care contravenientul nu se afla de față, refuza sau nu poate să semneze, agentul constatator va face mențiune despre aceste împrejurări, care trebuie să fie confirmate de cel puțin un martor. În acest caz procesul-verbal va cuprinde și datele personale din actul de identitate al martorului și semnătura acestuia.
În lipsa unui martor agentul constatator va preciza motivele care au condus la încheierea procesului-verbal în acest mod.
În cazul în care contravenientul refuză sau nu poate să semneze procesul-verbal și aceste împrejurări sunt înregistrate cu mijloace audio-video ale organului din care face parte agentul constatator, acesta va menționa împrejurările în procesul-verbal fără a mai fi necesară confirmarea lor de către un martor.