avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am adjudecat un imobil si OCPI nu mi-a radiat o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am adjudecat un imobil si OCPI nu mi-a radiat o sarcina ...

Buna ziua am adjudecat un imobil si OCPI nu mi-a radiat o sarcina adica ramane notat un proces in derulare. Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia H. , Consilier juridic 18:45, 18 Octombrie 2025
Dacă există un proces încă în curs, OCPI nu are competența să radieze notarea până la finalizarea lui - asta dacă am înțeles eu bine ce ați spus..
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2025
Nicoleta Silvia H., Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul ilfov a pus sechestru dupa ce imobilul a fost adjudecat liber de sarcini mariusbitoi mariusbitoi Subiect: Tribunalul Ilfov mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la ocpi pt bun cumparat la licitatie de la lichidator judiciar belal62 belal62 Am cumparat la licitatie organizata de un lichidator judiciar o garsoniera (libera de sarcini conform PV de licitatie), dar nu pot intra in posesie (semna ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)