avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul meu s-a despartit de concubina lui, au impreuna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul meu s-a despartit de concubina lui, au impreuna ...

Buna seara,fiul meu sa despartit de concubina lui ,au impreuna un baietel de 10 luni .iar concubina nu ai da voie sa vada copilul.ce trebuie sa faca.multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:34, 18 Octombrie 2025
Sa meargă la un av asta trebuie sa facă.Daca a recunoscut minorul vor trebui făcute anumite demersuri dacă nu e recunoscut altele.In principiu trebuie sa solicite stabirea unui program de vizita etcetc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela copil minor Buna seara Eu si fostul meu concubin ne-am despartit ...impreuna avem un baietel de 4 ani si jumatate ...eu sunt plecata in belgia din februarie anul ... (vezi toată discuția)
Custodie copil noemi_B noemi_B Buna ziua, Numai ce m-am despartit de concubinul meu cu care avem un baietel de 2 ani. Motivul este consumul de alcool al concubinului astfel iscandu-se ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor papitoiul papitoiul buna seara, sunt tatal unei fetite de 1 an si 3 luni din afara casatoriei. Ma aflu in concediu pentru crestere si ingrijire copil insa concubina mea nu-mi mai ... (vezi toată discuția)