avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În anul 2022 am cumpărat vechime în baza unui ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În anul 2022 am cumpărat vechime în baza unui ...

Bună seara!!în anul 2022 am cumpărat vechime în baza unui contract cu casa de pensii publice în vedere completării vechime pentru pensie anticipat parțială ca funcționar public cu stat special.Mi s.a deschis dreptul la pensie în 2023 în baza documentelor depuse la dosar..acum vad ca ai început sa se distribuie contestatii de anulare a acestor decizii din perioada 2020-2024 care pana acum s-au plătit.Ce se poate întâmpla atunci au fost în regula acum nu se mai dorește recunoașterea acelei vechimi și anularea deciziilor de pensionare.Va mulțumesc și aștept un sfat o părere o lămurire a ceea ce se poate întâmpla.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2025
Marius.g82, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am aplicat pentru indemnizatie cu venituri din uk ... Lusyana Muraru Lusyana Muraru Buna ziua , am aplicat pentru indemnizatie cu venituri din uk . Am totul in regula , 12 fluturi din uk , 2 luni lucrate in ro , dovata demisiei din uk , plata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua pensionat gr.3 , an 2015,vechime 31 ani și 6 luni, ... danute danute Bună ziua pensionat gr.3 , an 2015,vechime 31 ani și 6 luni, lucrez conform legii 4h am acumulat încă 6 ani 8 luni,din 2022 - 1an și 5 luni încadrat în ... (vezi toată discuția)
Funcționar public și decizia de pensionare anticipată parțial suspendată CDEF CDEF Dacă decizia de pensionare anticipată parțial a fost suspendată, persoana angajându-se din nou ca funcționar public, dar intre timp întrunește ... (vezi toată discuția)