avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pe 28 octombrie depun cerere de pensie - nascut in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pe 28 octombrie depun cerere de pensie - nascut in ...

salutare , pe 28 octombrie depun cerere de pensie , nascut in 1965 27 oct , vechime 41 ani si 2 luni , cu grupa 47 luni , lucrez ca si muncitor calificat intr o primarie ca si contractual , pot sa iau si pensie si salar ? si in ce conditii ? din ce m am informat eu , sunt 2 variante , 1, doar cu aprobarea primar sau cu un contract de colaborare , cine ce si cum e acest contract de colaborare , multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 19 Octombrie 2025
Vi s-a raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Pensie de drept Doina Valerica Doina Valerica Bună ziua!Am lucrat 27 ani în grupa 2 si 5 ani în grupa 1 ,Am 49 ani si in septembrie împlinesc 50 ani sunt născută pe 14-09-1968 si vă rog să-mi ... (vezi toată discuția)
Din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie ... dangoaga dangoaga buna ziua , din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie , lucrez ca contractual la o primarie de municipiu , muncitor calificat , eu doresc sa mai ... (vezi toată discuția)