avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Restituirea bunului furat (Spania)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Restituirea bunului furat (Spania)

Salut, scuze că vin cu întrebări de genul, dar dacă am furat să zic așa un telefon dintr-o mașină în timpul unui scandal fiind beat telefonul având valoarea de 800-1000€ iphone 16 normal, dar după eu l am dat înapoi poliției se mai numește furt? O să fiu judecat? Pentru chestia asta că din cate știu prejudiciu recuperat dar fapta rămâne, PS: in Spania s-a întâmplat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 06:55, 19 Octombrie 2025
Poate sa fie tâlhărie sau furt.
Depinde cum vor aprecia autoritățile sesizate în funcție de probe și situația de fapt.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o mare problema. sunt sofer de camion la ... Sofercamion Sofercamion Buna ziua. Am si eu o mare problema. Sunt sofer de camion la o firma in spania.. inregistrata pe romania. De 3 luni lucrez la acest om. Pe data de 3.10.2024 ... (vezi toată discuția)
Am fost sau nu talharit Ghytzza Ghytzza va salut...sunt nou pe forum,daca gresesc cu ceva imi cer scuze...in urma cu 6 saptamani un prieten a vrut sa duca la amanet un Iphone 5! L-am intrebat ce pret ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la proces ca parte vatamata- ce e de facut? care sunt consecintele neprezentarii? adelinab1 adelinab1 Acum cativa ani mi s-a furat un telefon. Au fost 2 politisti imbracati in civil care au prins imediat hotul. Ideea e ca mi-au dat telefonul inapoi imediat cu ... (vezi toată discuția)