avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am fata la școală în clasa a 8 și mi s-a respins ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am fata la școală în clasa a 8 și mi s-a respins dosarul pentru ...

Am fata la școală an clasa a 8 și mi sa respins dosarul pentru bursa socială din motiv că fata mea are 9 la purtare din anul precedent eu cred că mi sa respins dosarul pentru că fata mea e mai anchisa la culoare
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:50, 19 Octombrie 2025
Buna ziua

Una dintre conditiile pentru a beneficia de bursa sociala este ca elevul să fi promovat la toate disciplinele şi să fi obţinut media 10 la purtare sau calificativul „foarte bine” la purtare, la finalul anului şcolar anterior.

Deci culoarea pielii fetei dvs nu are nici o legatura. Comportamentul ei a fost problema si din cauza lui nu poate beneficia de bursa sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse sociale in caz de corigenta sem.i alb_gabi alb_gabi Vă rog să-mi spuneți referitor la revizuirea burselor sociale conf.Ordinului Ordinului 5576/2011 cu modificari Art. 12. - (1) Bursele de ajutor social se ... (vezi toată discuția)
Conform ome 5518/2024 burse rezilienta elev transferat SirbuCristina13 SirbuCristina13 Conform OME 5518/2024 Art. 20 1)Elevii care beneficiază de bursele prevăzute la art. 1, transferați de la o unitate de învățământ la alta în timpul ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)