avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama mea a cumpărat de la bunicii mei în 2010 un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama mea a cumpărat de la bunicii mei în 2010 un teren în ...

Mama mea a cumpărat de la bunicii mei în 2010 un teren în timp ce era căsătorită.
La scurt timp a divorțat iar tatăl meu a plecat în Italia , moment în care am pierdut contactul cu el .
Poate mama mea să îmi vândă sau să doneze acel teren fără acordul tatălui meu, având în vedere ca nu știu cum am putea lua legătură cu el pentru un posibil acord.

Alte discuții în legătură

Legalitate contract vanzare-cumparare BogdanH BogdanH Buna seara, Incerc sa va expun cat mai succint problema mea, desi e destul de stufoasa, dar as avea nevoie de ceva sfaturi Tatal meu a decis ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Succesiune - delicata m-lisa m-lisa Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema de succesiune mai delicata. Tatal meu a decedat in ianuarie 2004. Succesiunea nu a fost facuta nici pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietar claudia_ana888 claudia_ana888 Buna seara, problema mea e urmatoarea: parintii mei s-au casatorit in 1984, in 1986 m-am nascut eu, iar in 1988 parintii mei s-au despratit, fara insa a ... (vezi toată discuția)