Bună ziua!
Sunt mama a 3 copiii minori de 4 și 7 luni,9 ani și 13 ani eu și tatăl lor nu mai suntem impreuna de 6 luni și copiii au rămas la el iar eu am plecat în afara tarii la munca,acum el m-a dat în judecata pt custodia copiiilor si pensia alimentara,cea ce as vrea eu sa știu este daca eu îmi vreau copiii înapoi sau pe cea mica legea mi-o poate da? Dacă el a specificat ca eu nu am participat cu absolut nimic în creșterea și educarea lor și spunând ca nu am ținut legatura cu ei insa eu am dovada ca eu am sunat mereu acasă și am vb cu ei și în cazul banilor eu nu am avut un l-o de munca pana în momentu acesta fiindca în tara străină este greu sa iti rezolvi problema actelor și nu am putu sa ma angajez
Trebuie depusă întâmpinare sau cerere reconventionala.
Vorbiți cu avocatul caci sunt multe de discutat.
Se va face și ancheta sociala unde locuiesc părinții.
Trebuie sa aveți locuință cu acte în străinătate dacă rămâneți acolo.
Ordonanta presedintiala
biak
buna ziua.am o fetita de 6 ani cu care sunt in italia de anul trecut.m-am despartit de tatal ei si abia a vrut sa-mi faca actele sa pot parasii tara cu ea.ea e ... (vezi toată discuția)
Divorþ
violeta23
Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)