avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Va rog sa imi raspundeti:daca,pe timp de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Va rog sa imi raspundeti:daca,pe timp de noapte,am ...

Buna ziua
Va rog sa imi raspundeti:daca,pe timp de noapte,am amenintat pe cineva cu cutitul,fara sa il ranesc,fara sa ii fur ceva,asta se numeste talharie calificata?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:03, 19 Octombrie 2025
Buna ziua

Un raspuns scos din context nu va ajuta cu nimic.

Cel mai bine este sa discutati cu un avocat caruia sa ii prezentati situatia exacta.

De ce ati amenintat o alta persoana cu un cutit, noaptea? Vroiati sa-l speriati de Halloween?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti civili abuzivi LunaPlina LunaPlina Buna ziua, Azi-noapte pe la 00:30 ma indreptam spre casa insotit de un vecin. Doua persoane care circulau pe partea inferioara a drumului ne-au apelat: ... (vezi toată discuția)
Buna. fiul meu este in arest preventiv pt talharie calificata ... Olicik Olicik Buna. Fiul meu este in arest preventiv pt talharie calificata Un baiat,care ii era dator cu ceva bani fiului meu,a depus plangere cum ca fiul meu l-a ... (vezi toată discuția)
Mediere la talharie Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua. Prietenul meu a fost incadrat la o talharie calificata( doar intrand peste un om in casa , i a luat 200 de lei si celalalt inculpat, a amenintat ... (vezi toată discuția)