avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca pe timp de noapte am amenintat pe cineva cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca pe timp de noapte am amenintat pe cineva cu cutitul ...

Buna ziua
Va rog sa imi raspundeti:daca,pe timp de noapte,am amenintat pe cineva cu cutitul,fara sa il ranesc,fara sa ii fur ceva,asta se numeste talharie calificata?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:40, 20 Octombrie 2025
Buna ziua

Un raspuns scos din context nu va ajuta cu nimic.

Cel mai bine este sa discutati cu un avocat caruia sa ii prezentati situatia exacta.

De ce ati amenintat o alta persoana cu un cutit, noaptea? Vroiati sa-l speriati de Halloween?
Se numește,nu se numește dacă este un dosar penal în lucru vinzi calul,mașină SH germana din bătătură și angajezi av penalist...Nu e de joaca ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie calificata goiceanu ilenuta goiceanu ilenuta am si eu o intrebare care ma macina foarte tare intr-o dimineata sotul meu pleca la munca si pe drum tatal sau a vorbit la telefon cu cumnatul meu caruia ia ... (vezi toată discuția)
Control de rutina / filtru de politie; arme albe annamariacir annamariacir Buna ziua. Imi cer scuze daca s-au mai pus aceste probleme dar imi este aproape imposibil sa caut prin miile de discutii :) Prima mea intrebare este daca ... (vezi toată discuția)
Politisti civili abuzivi LunaPlina LunaPlina Buna ziua, Azi-noapte pe la 00:30 ma indreptam spre casa insotit de un vecin. Doua persoane care circulau pe partea inferioara a drumului ne-au apelat: ... (vezi toată discuția)