avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ginerele așa-zis al concubinei tatălui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ginerele așa-zis al concubinei tatălui ...

cum pot da in judecata civil si penal?

ginerele asa zis al concubinei tatalui ,sa folosit de masina lui(fiind inca pe numele tatalui cu certificat de hand) fara sa plateasca taxe si impozite.cand am rugat sa fie adusa masina inapoi ,aceasta persoana a cerut sa ii dau 2500 de euro(suma ce a platito el pentru masina) ,dar fara nici o dovada pentru suma ce ar fi platito tatalui mei,sau contract de vanzare-cumparare.A cerut sa fac semnez eu contractul in locui tatatui,ceea ce nu pot face(nu sunt de acord)fiind bunurile tatalui meu.
pe data de 17.10.2025 a fost depus la taxe si Impozite contractul de vanzare cumparare al masinii(tatal meu fiind internat in spital din 19.09.2025)neputand fi prezent sau in stare de a semna acte.

Suspect fals de documente,semnatura si uz de ele.
am dovezi unde concubina spune ca nu a fost vanduta masina sau facut contract.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:00, 19 Octombrie 2025
Vs trebui sa căutați în zona dvs un av specializat în drept penal care sa va formuleze o plângere penala,,eventual sa va și reprezinte la politie și parchet etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii false in procesul de partaj aniella70 aniella70 Buna ziua ! ma aflu in proces de partaj cu fostul meu sot din data de 18.02.2013 . Cererea de chemare in judecat a fost facut de el dar in cererea respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Fals sau abuz de incredere? adrian288 adrian288 am cumparat un autoturism second-hand in luna iulie a anului trecut.nu am apucat sa-l inmatriculez ci doar sa-l inregistrez la administratia financiara.l-am ... (vezi toată discuția)